Wie ben ik?

Mijn naam is Cheryl Zwaan-Tang, ik ben getrouwd en moeder van twee zoons. Jaren terug kwam ik in aanraking met Regenesis Healing Therapie. Na vele jaren worstelen met herniaklachten, waar reguliere medische hulp niet hielp, was ik op zoek naar een krachtige en effectieve behandelmethode. Na goede ervaringen met Reiki, kwam Regenesis Healing Therapie op mijn pad. Na één behandeling van anderhalf uur was ik vrijwel genezen van de pijn. En de pijn is weggebleven.

Een ervaring om nooit te vergeten, en één die mijn leven veranderde. Ik besloot zelf de opleiding te volgen tot gediplomeerd Regenesis Healing Therapeut. Met Regenesis Healing Therapie heb ik al veel mensen behandeld. Omdat iedere persoon anders is, varieert ook het resultaat per persoon. Maar één ding is zeker: Regenesis Healing Therapie werkt! Ter ondersteuning deed ik nog een tweede opleiding: tot Universal White Time Healer (UWTH). White Time Healing ondersteunt het helende proces van lichaam en geest en neemt tegelijkertijd oude ballast weg.

Ik ben dankbaar voor het werk dat ik nu doe. Met mijn opgedane kennis en ervaring, in combinatie met mijn hoogsensitiviteit, wil ik in mijn praktijk Lotus Light Healing graag anderen helpen. Helpen om zich weer lekker te voelen, zonder pijn en helemaal in balans.