Ervaringen

 

SANNIE
“Voor mij heeft Cheryl met de behandeling heel veel goeds betekend en is heel belangrijk geweest en nog heb ik veel baat bij de behandelingen. Vanuit een periode dat ik al een paar jaar in de rouw was van een goede vriendin die onverwachts was overleden, ben ik me zoveel beter weer gaan voelen. En werd ik weer mezelf ook omdat in mijn vriendin los kon laten. De behandelingen zijn enorm ontspannend en werken ook goed bij fysieke klachten. Ik verheug me er altijd op om naar een behandeling te gaan, ik kom er altijd weer blij vandaan.”

 

 

SABRINA
“Ik heb al jaren last van een rugblessure die terugkerend is en op de momenten dat ik het heb erg intens is. Ik ben naar ziekenhuizen, fysio’s, manuele therapeuten enz geweest en tot nu toe heeft niets zo goed geholpen als dat was Cheryl doet. Ik ben erg tevreden over de behandelingen. Mijn klachten zijn sterk verminderd. En als ik een keer last heb houd de pijn korter aan dan voorheen. Mij werd jaren verteld dat mijn rugprobleem (scoliose) niet meer op te lossen was. Cheryl heeft mij iets totaal anders laten zien.”

 

 

ESTHER
“Mijn ervaring met Regenesis is heel positief. Ik heb een auto-immuun ziekte en sinds de behandeling is de ontsteking die daarbij hoort verminderd en ook periodes zelfs weg. Hier ben ik zeer blij mee.”

 

 

ELLEN
“I had a very difficult period in my life since I lost my job a couple of years ago. I was very stressed indeed. The treatments have helped me to become stronger mentally, more confident and positive. I’m very grateful for this transformation and growth.”

 

 

REIN HEEREN
“Na een rugoperatie, waar bij enkele onder wervels zijn vastgezet, stagneerde mijn revalidatie na ongeveer 3 maanden.
Ik was altijd erg sceptisch wat betreft alternatieve geneeswijze, maar na aandringen van mijn vrouw heb ik toch een afspraak gemaakt met Cheryl.
Bij de eerste behandeling voelde ik de energie door middel van de aanraking.
Het zorgde voor een ommekeer in mijn genezingsproces.
Ik heb naast de reguliere behandelingen bij een fysiotherapeut nog 6 behandeling bij Cheryl gehad.
Deze behandelingen gaven zoveel energie dat het genezingsproces een enorme zet voorwaarts kreeg. Ook haar adviezen waren waardevol en ondersteunend.
Ik zal zeker in de toekomst enkele keren terugkomen om de energie te onderhouden.”

 

 

EK

“Een behandeling bij Cheryl en je komt tot rust en helderheid. Zij neemt goed de tijd voor je en in gesprek helpt ze je vriendelijk maar met goede en bruikbare tips. Ik heb Cheryl ervaren als een lieve en betrokken coach met een goede intuïtie.”

 

 

FRANCISCA
“Hoi Cheryl, Bijzonder. Ik heb nu 3 behandelingen gehad. Na de eerste sliep ik als een roos en ben ik na 3 jaar gestopt met de oxazepam. Mijn dochter van 7 wil opeens een nachtzoen en een dikke knuffel bij het slapengaan. Na de tweede behandeling zijn mijn longen schoner en heb ik veel minder last van geïnfecteerde longen, ik heb al 10 jaar astma en veelvuldig geïnfecteerde longen. Na de derde behandeling is het alsof ik een heel stuk van mijn longen erbij heb gekregen, ik adem vol door mijn buik, en is mijn krakende stem weer helder en vol bij het zingen. Het voelt vanzelfsprekend, soepel, maar het is echt bijzonder! Dank je wel.”